Stanna kvar på strömsholm

Ca 500 meter från stallplan hittar du Mahognyvillan B&B. Mahognyvillan har 6 st nyrenoverade rum med allt från 2 till 4 bäddar per rum. Dusch och toalett finns på varje rum, lisom enklare köksutrusting. Frukost serveras på Markan vid stallplan. Hudar är välkomna i vissa rum. Finns även möjlighet att hyra boxplats åt hästen. 
 

Kolbäcks Gästgivaregård hittar du ca 6 km från stallplan i Strömsholm. Ett fint gästgoveri med anor från 1625. Vissa av rummen har enklare standard med dusch och toalett i korridoren. Medans andra rum har full hotellstandard. Hundar är välkomna i vissa av hotellrummen. 

Ställplatsen vid Westerqwarn har ett thugotal platser för husbilar. Restaurang och café finns på Westerqwarn som ligger precis vid ställplatsen. Till stallplan är det ca 2 km och dit tar du dig lättast genom promenadstigen på baksidan av åsen. 
Full service finns på plats. 

Den gammla chefsbostaden som numera inhyser övernattningsmöjligheter för dig som vet om i förväg att du ska bo kvar på Strömsholm då administration och bokning sker av Ridskolan Strömsholm, dagtid måndag-fredag. Thottska villan passar utmärkt att hyra för ledningsgruppskonferenser eller andra mindre grupper på 10-15 personer. 

Andra övernattningsalternativ

Alla avstånd utgår från Stallplan och Knytpunkten på Strömsholm
Strömsholms vandrarhem, 3 min (1,3 km)
Skantzö Bad & Camping, 12 min (11,6 km)
Sängen på ängen, 5 min, (1 km)
Västerås, 20 min (24,5 km)
Köping, 22 min (17 km)
Eskilstuna 26 min (27,7 km)