Vi är en idiellorganisation som samarbetar kring företagsutveckling och gemensam marknadsföring av Strömsholm. 


Vi träffas cirka en gång i månaden, men uppehåll under juli-augusti. Vi gör gemensamma marknadsaktiviteter och samverkar kring marknadsföring och kompetensutveckling. Vi tror på att hjälpa varandra och att vi som destination växer genom ett positivt företagsklimat och ett gott värdsap. 
Vi vill att din upplevelse hos oss ska bli den bästa och att du vill komma tillbaka till oss.

Är du mer nyfiken på oss och vill också vara med och bidra till ett ännu bättre Strömsholm. Kom på en av våra lunchträffar som vi har en gång varje månad. Maila oss på info@destinationstromsholm.se så ser vi till att du får en personlig inbjudan till nästa lunchträff.  

Skulle du hitta något som vi kan förbättra (vi är ständigt i utvecklingsprocess och vill lära oss mer) så tveka inte att höra av dig. Dina åsikter är viktiga för oss! 

Styrelse

Ordförande
Jan Andersson, 070-247 26 77
jan@borgasund.com 

Ledamöter
Helene Stefanusen
Hanna Mattsson
Joakim Graning
Anders Geidemark

ProjektLedning

Mari Högkvist
info@destinationstromsholm.se
Telefon 0220-246 63

Jag vill bli medlem,
hur gör jag?

Vad kul att du går i tankar och funderingar på att bli medlem i Destination Strömsholm. Som medlem får du ta del av ett attraktivt företagsnätverk, utbildningar och vara en del av vår gemensamma marknadsföring. 
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och berättar mer.

Eller har du ett förbättringsförslag som du vill att vi ska ta del av? Använd dig av samma formulär nedan och skriv i meddelanderutan vad det är du ser kan göra ett bättre Strömsholm.