Gårdsbutiker

markan Fiskarn i Borgåsund strömsholms sadelmakeri

Markan

 

Fiskarn i Borgåsund

 

Strömsholms Sadelmakeri

Vårt personliga bageri på stallplan i Strömsholm. Färska frallor och bullar serveras från vårt egna bageri. Kom och ta en kopp kaffe i en härlig miljö på stallplan i Strömsholm.

Telefon:
+46 220 435 54
Vi erbjuder mälarfisk och delikatesser så som gös, abborre, ål, lax, röding, grillspett, sillinläggningar, såser och röror mm. I vårt eget rökeri röker vi bland annat gös, ål, räkor och lax. I augusti kokar vi även utsökta svenska kräftor.

Telefon:
+46 220 432 37

Vårat sortiment av utrustning för ryttare är omfattande, med kläder och skor av högsta kvalitet och kända märken. På övervåningen av butiken finns Johnnys Sadelmakeri, där Johnny fullföljer traditionen sedan 1600-talet med sin långa erfarenhet och yrkesskicklighet. Han bygger, anpassar och lagar sadlar och andra läderprodukter, inklusive skor.

Telefon:
+46 220 433 00

 

IMG 2376
 
Åsby Hem och Trädgård Kossa

Slottsboden Strömsholm

 

Åsby Hem & Trädgård

 

Stora Ekeby Säteri

Här finner du lyktor, krukor och inredning i lantlig stil.  Hantverk, smycken, zink och mycket annat. Vi hjälper dig att hitta fina presenter till dina nära och kära.

Telefon:
+46  220 430 34

Ambitionen är att skapa Mälardalens mest spännande butik för dig som älskar hem & trädgård. Här hittar du det som gör hemmet och trädgården vacker och trivsam. Här hittar du Mälardalens största sortiment av växter ute och inne, inredningsavdelning med möbler och detaljerna som lyfter hemmet och ett café.

Telefon:
+46 220 238 30

På Stora Ekeby Säteri bedriver vi Ekologisk uppfödning av köttdjur. Djuren går på beten nära Mälaren från maj till oktober – november.
Under stallperioden bor de i vårt nya lösdriftstall i stora boxar och har en ljus och stressfri miljö. Välkomna till vår gårdsbutik där vi säljer vårt kött och lite andra produkter som ett eller annat sätt har med kor att göra.

Telefon:
+46 220 432 40