Övriga

Evidensia smådjur

 

Evidensia specialistdjursjukhuset - smådjur

Kompetens, resurser, erfarenhet och omtanke garanterar dig och ditt djur bästa möjliga service och vård. Detta tillsammans med en avancerad och komplett medicinsk-teknisk utrustning gör Specialistdjursjukhuset Strömsholm till en välkänd remissinstans, dit hundar och katter remitteras från hela landet för utredning av ortopediska och neurologiska problem, operationer, intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar och rehabilitering. 

Under dagtid har vi på Specialistdjursjukhuset kompetens och bemanning för att utföra den mest kvalificerade diagnostiken och behandlingen. Under kvällar, nätter och helger är vi ett akutdjursjukhus. Då räddar vi i första hand liv och stabiliserar patienter så att vidare utredning och behandling sedan kan ske på ordinarie arbetstid.


Till oss är du välkommen med eller utan remiss!

Vi har ett stort antal specialister som gärna hjälper dig med ditt djur!

Telefon: +46 220 458 00

 
 
 
 P6220009
 

Evidensia Hästspecialistsjukhuset Strömsholm

Specialisthästsjukhuset för traditionen vidare och vi är Skandinaviens modernaste centrum för undersökning, behandling och rehabilitering av hästar med problem och vi anlitas av hästägare och remitterande veterinärer från hela Norden.
 
Vi har skapat team inom olika områden där hög akademisk examen kombineras med lång klinisk erfarenhet och kunskap om hästen i dess olika miljöer. Vi har insett vikten av att låta internationella influenser påverka vårt sätt att arbeta . I vårt team ingår veterinärer som inte bara är utbildade i Sverige, utan också i de stora hästländerna Holland, Tyskland, England och USA.

Du är välkommen till oss med eller utan remiss!

Telefon: +46 220 452 00